BARÇA
Esports 27/08/2013

L'expresident de la Federació brasilera Ricardo Teixeira tramita la residència passiva a Andorra, segons Catalunya Ràdio

Teixeira voldria aprofitar que no existeix conveni d'extradició entre Andorra i el Brasil

Ara
1 min
Ricardo Teixeira

BarcelonaSegons ha avançat el programa "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio, l'expresident de la Confederació brasilera de futbol, Ricardo Teixieira, ha tramitat la residència passiva al Principat d'Andorra. Segons aquesta informació, ja fa mesos que Teixeira tramita aquesta residència passiva, residència que dóna tots els drets de la nacionalitat andorrana excepte els drets polítics. Segons aquesta informació, els assessors de Teixeira també volen portar part de la seva fortuna a bancs andorrans. Un dels bancs contactats per Teixeira és aquell on té càrrec Ramon Ciero, directiu del Barça.

No existeix conveni d'extradició entre Andorra i el Brasil, fet que permetria a Teixeira estar protegits si acaba acusat de corrupció pels casos oberts al seu estat. Teixeira no ha estat mai condemnat per cap cas, però té investigacions obertes, casos en que també apareix el nom del president de Barça Sandro Rosell com un dels seus socis. Per aconseguir aquesta residència passiva, cal passar uns 150 dies a Andorra. Teixeira tindria pensat viure a París i passar aquesta xifra de dies a terres andorranes. Segons aquesta informació de Catalunya Ràdio, Teixeira hauria demanat la residència passiva a altres estats.

stats