Ricardo Perini, un fitxatge de darrera hora

El club s'ha vist obligat a cercar 'in extremis' un fitxatge per cobrir la important baixa del capità. Perini és un col·locador brasiler de 34 anys que arriba procedent de l'equip grec Pamvochaikos VC

Amb lesió de Víctor  Viciana , el club s'ha vist obligat a cercar 'in extremis' un fitxatge per cobrir la important baixa del capità. Després d'una cursa a contra rellotge per aconseguir tota la documentació i requisits necessaris, el club anuncia avui el fitxatge de  Ricardo  Perini, col·locador
brasiler de 34 anys provinent de l'equip grec  Pamvochaikos  VC, que aquest mateix dimecres horabaixa ja s'entrena amb l'equip i que serà presentat aquest dijous en una roda de premsa prèvia al partit davant l' Unicaja  Almeria.

Segons paraules del mateix  Marcos   Dreyer, "en aquests moments tan durs i complicats, ha estat una gran sort poder trobar un jugador amb l'experiència de  Ricardo , lliure al mercat i amb la motivació d'unir-se a l'equip i lluitar. El seu fitxatge era totalment necessari, ja que un equip no pot sobreviure amb només un col·locador, i crec que es complementarà perfectament amb el jove  Tià  Sánchez".

Ricardo  Perini ha passat per equips de renom com el  Benfica  portuguès, o el  Raven na  de la lliga  A1  italiana. Després d'iniciar la temporada en el conjunt grec, problemes interns amb el club van fer apartar-lo de l'equip, va quedar lliure i arriba ara a Palma per cobrir la important baixa de  Viciana amb la il·lusió d'aportar la seva  experiència  i adaptar-se a l'equip tan aviat com sigui possible.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF