Futbol
Esports 06/06/2013

Frank Ribéry i Daniel van Buyten renoven per al Bayern de Pep Guardiola

El davanter francès amplia el contracte fins al 2017, mentre que el defensa belga continuarà a la disciplina bavaresa una temporada més, fins al 2014

Ara
1 min

BarcelonaEl Bayern Munic, l'equip que la propera temporada entrenarà Pep Guardiola, ha fet oficial aquest dijous les renovacions de contracte de Daniel van Buyten i de Frank Ribéry, futbolistes que continuaran a la disciplina bavaresa fins al 2014 i 2017, respectivament.

Ribéry ha estat el jugador que ha renovat per més temporades. El davanter francès, de 30 anys, i que va incorporar-se al club l'estiu del 2007, continuarà al Bayern fins al 2017. "Ho vaig prometre als fans i he signat el contracte", ha dit el futbolista, en declaracions que recull el club.

D'altra banda, Daniel van Buyten, de 35 anys, continuarà a l'equip una temporada més, fins al 2014. "Estic molt content de poder ajudar l'equip a defensar el títol la propera temporada", ha dit el defensa belga. Van Buyten també és un dels veterans de la plantilla, ja que es va incorporar al club el 2006.

stats