OK LLIGA
Esports 17/01/2011

El Reus no falla i ja és líder en solitari (1-6)

No hi va haver sorpresa. El Tecnol Reus Deportiu és líder en solitari de l'OK Lliga després d'imposar-se a la pista del GEiEG, tot i que el resultat final (1-6) va ser excessiu pel que s'havia vist a la pista gironina.

Martí Molina
El Reus es va imposar en un partit molt més igualat del que demostra el marcador.

BarcelonaEl GEiEG-Reus va ser un partit igualat, molt més del que va acabar reflectint el marcador final. I és que el partit tan sols es va decantar a favor dels roig-i-negres quan faltaven 6 minuts per acabar. Fins aleshores, els locals tan sols perdien d'un gol, tenien ocasions i van arribar a posar contra les cordes els reusencs.

Els primers compassos del partit van ser un estira-i-arronsa entre els dos conjunts. Tots dos buscaven la porteria rival, però sense descurar en excés la seva defensa. El matx estava encallat, però el Tecnol Reus, que la setmana passada s'havia proclamat campió d'hivern, va demostrar la seva superioritat amb una genialitat de Marc Gual, que va avançar els visitants al minut 14. Els gironins no es donaven per vençuts i van empatar tan sols un minut després; gràcies a Casadevall, que va desviar un llançament de Farrés.

Semblava que tot tornava a començar, però el plantejament visitant va ser un xic diferent: tenir la pilota i esperar sense córrer riscos. I així va ser com, al minut 20, els roig-i-negres es van tornar a avançar amb un bon tir de Marín que va aparèixer des de darrere la porteria. Amb aquest 1-2 s'arribava al descans.

Al segon temps el GEiEG va sortir amb una actitud molt ofensiva, i buscava amb força la porteria de Trabal, especialment amb xuts des de mitjana distància, que van obligar el porter visitant a lluir-se en més d'una ocasió.

Passaven els minuts, i mentre el Tecnol Reus no volia desaprofitar l'ensopegada del Liceo, els gironins eren conscients que estaven a tan sols un gol de l'empat. Però com sol passar en aquests casos, quan més pressionaven els locals va arribar el gol roig-i-negre, obra de Jordi Molet al minut 44.

Va ser el punt d'inflexió del partit: el GEiEG, molt just de forces, es va enfonsar després de veure que tot el seu esforç no havia tingut recompensa, mentre que el Reus va poder jugar sense pressió i va aprofitar per acabar de rematar el partit amb 3 gols més en només 6 minuts. Els dos primers els va fer Raül Marín, que va completar un hat trick en el partit d'ahir. Jordi Molet, de la seva banda, va tancar el marcador amb el sisè gol del Reus, el segon del seu compte particular.

Després d'aquest resultat els reusencs tenen 3 punts d'avantatge respecte al Liceo, i 7 sobre el Barça. Una notícia excel·lent per a un equip que, la setmana passada, va saber que el defensa Negro Páez estarà un altre mes de baixa després de passar novament pel quiròfan. D'altra banda, els gironins continuen una jornada més en zona de descens, tot i que a només 2 punts de l'Alcoi.