FUTBOL
Esports 27/10/2018

El Reus bada al principi i marxa de Riazor sense premi (2-0)

Un gol al minut 1 i la falta de punteria han condemnat els del Baix Camp contra el Deportivo

Ara
Imatge del partit entre el Deportivo de la Corunya i el Reus

BarcelonaEl Reus torna cap a casa amb les mans buides després de perdre per 2-0 al camp del Deportivo de la Corunya. Els del Baix Camp, tot i provar-ho amb insistència a la segona meitat, no han pogut superar la defensa gallega.

El partit ha estat condicionat pel gol matiner de Carlos Fernández, al primer minut, que ha fet que el Reus anés a remolc la resta de partit. Amb un bon Dépor al primer temps, els gallecs han sentenciat a la segona part mitjançant Pedro (54'). A partir d'aquí, l'equip català ha fet un pas endavant i ha disposat d'arribades interessants, tot i que sense acabar de materialitzar-les.

El resultat deixa el Dépor com a líder provisional de Segona (a l'espera que s'acabi la jornada), mentre que el Reus queda només tres punts per sobre del descens.