OK LLIGA
Esports 03/04/2011

El Reus guanya a Lloret i es manté líder quan falten 4 jornades per al final

Martí Molina

Barcelona.El Reus es va imposar a la pista del Lloret (0-4) i va fer un pas més per aconseguir el títol de l'OK Lliga, ja que manté els dos punts de distància que el separen del Liceo, que ahir també va guanyar, en aquest cas a la pista del Blanes (2-3).

Tot i que la diferència al marcador va acabar sent àmplia, els del Baix Camp no van poder distanciar-se fins ben entrat el segon temps. Raül Marín va avançar els visitants al primer temps i va anotar una segona diana després del descans. Xavi Caldú i Marc Gual anotaven els altres dos gols, que mantenen el liderat del seu equip i deixen el Lloret cuer, molt lluny de la salvació.

El Liceo, per la seva banda, va aconseguir una victòria treballada a Blanes. Els gallecs van aconseguir anar 0-3 al segon temps, però dos gols dels locals (Armengol i Jepi Selva) van posar emoció al partit. Malgrat que el Blanes ho va intentar durant els últims sis minuts, no va poder igualar el partit.

El Barça va aconseguir la golejada de la jornada després d'imposar-se per un contundent 1-6 a la pista del Vic, un resultat que deixa pràcticament sentenciada la tercera plaça per als homes de Ferran Pujalte.

L'Igualada va superar el Tenerife (7-3) i va deixar els canaris empatats a punts amb el GEiEG, que seguirà una setmana més en zona de descens, ja que no va poder puntuar a la pista del Noia en un partit molt igualat i que es va resoldre a favor dels de Sant Sadurní per un únic gol (6-5). L'Alcoi i el Voltregà van tancar la jornada amb un empat (4-4).