Esports 19/11/2017

El Reus Deportiu acaba amb la ratxa del Barça Lassa (3-2)

El triomf per la mínima del Liceo contra el Citylift Girona fa que els gallecs siguin colíders

El Reus Deportiu ha superat el Barça Lassa

BarcelonaEl Reus Deportiu ha tombat el Barça Lassa (3-2). Els gols d'Albert Casanovas (dos) i Marín han decantat el marcador en una tarda en què Pablo Álvarez i Pau Bargalló han anotat els gols de l'equip visitant. El conjunt local ha acabat amb la ratxa del líder de l'OK Lliga, que arribava a Reus amb set victòries en set partits. La derrota, sumada al triomf del Liceo aquest diumenge al matí contra el Citylift Girona (1-0), fa que els blaugranes comparteixin el liderat de la competició (21 punts) amb el conjunt gallec.

"Han tingut molt encert i això ha significat que sempre anéssim al darrere en el marcador. Ens n'anem amb el regust d'haver fet una bona segona part", ha explicat Edu Castro, entrenador del Barça Lassa.

En un altre partit destacat, el Voltregà ha acabat golejant (6-2) un Noia que ha marcat primer, gràcies a Martí Casas. Eric Vargas ha empatat, Gerard Teixidó ha fet el 2-1 i Sergi Llorca, el 2-2. Ignasi López, Xavier Armengol (2) i Gerard Teixidó, però, han fet tres gols clau per donar el triomf als locals. El Noia, malgrat la derrota, segueix quart. També ha golejat el Lloret, en aquest cas contra el cuer, l'Arenys de Munt (4-1), amb gols de Lluís Grau, David Plaza, Àlex Grau i Marc Grau.

El Vic, amb dos gols de Mia Ordeig, ha derrotat per 4-3 el Palafrugell en un partit en què els visitants han arribat a manar per 0-2, amb gols de Guillem Ribot i Carles Domènech. Aquesta és la tercera victòria del Vic. A Alcoi, el Recam Làser CH Caldes ha empatat (1-1), amb gol de Jacint Molera. Pere Cañellas ha salvat un punt dels locals just al final. A Igualada, el Vendrell s'ha endut el triomf per 0-2, amb gols d'Eduard Fernández i Cristian Rodríguez. En l'altre partit d'aquest diumenge al matí, l'ICG Lleida ha golejat l'Asturhockey (6-2).