Esports 15/12/2017

El Reus Deportiu remunta i jugarà la final de la Copa Intercontinental (7-5)

Capgira un 0-3 cintra el Concepción i jugarà dissabte contra el Benfica

El Reus, finalista de la Copa Intercontinental

BarcelonaEl Reus Deportiu s'ha classificat per la final de la Copa Intercontinental per la porta gran. L'equip del Baix Camp, amfitrió de la competició, ha aconseguit una remuntada èpica contra el Concepción argentí a la segona semifinal (6-4). A l'altra, el Benfica havia fet bons els pronòstics i havia derrotat l'Andes Talleres de Mendoza (4-7).

El conjunt català, que tenia moltes esperances dipositades en aquesta competició, ha marxat a casa a les primeres de canvi, víctima d'un mal primer temps en què ha estat precipitat en atac i despistat en defensa. Amb un parcial de 0-3, gràcies als gols de Guiliani, Maturano i Darío, els argentins han deixat mig sentenciat el partit.

A la represa, però, els catalans han pogut posar emoció i somiar amb la remuntada, gràcies a dos gols de Raul Marín i Marc Torra. Però amb 2-3, Guiliani ha tornat a posar distància.

Quan tot semblava perdut, ha arribat la rauxa d'un Reus que s'ho ha jugat al tot pel tot i ha trobat els dos gols que necessitava per forçar la pròrroga, per mitjà d'Àlex Rodríguez.

Al temps suplementari ha arribat una orgia de gols, concretament als cinc últims minuts. Marín i Salvat ham donat avantatge al Reus, Guiliani ha retallat distàncies i finalment Marín ha fet el 7-5 definitiu.

A l'altra semifinal, el Benfica ha derrotat l'Andes Talleres de Mendoza per 4-7. D'aquesta manera, els portuguesos han obtingut el bitllet per a la final, que serà aquest dissabte a les 17 h. L'amfitrió, que semblava que s'ho havia de mirar des de la graderia, podrà optar finalment al títol.