Esports 04/03/2013

Reunió de junta amb els violents a debat

M.m.
1 min
Toni Freixa, portaveu de la junta del Barça.

Barcelona.Aquesta tarda es reuneix la junta directiva del Barça, que, entre d'altres, tractarà els últims incidents que s'han produït al Camp Nou amb els seguidors violents. Posteriorment, el portaveu Toni Freixa compareixerà davant els mitjans per explicar-ne els acords.

D'altra banda, els Boixos Nois van assegurar -a través d'un comunicat a la seva pàgina web- que no es responsabilitzaven d'aquests actes violents. "Els Boixos Nois no es responsabilitzen de cap acte protagonitzat per altres aficionats barcelonistes, malgrat l'interès d'uns quants a adjudicar-nos qualsevol fet reprovable que succeeixi. En cap cas, els cossos de seguretat públics poden culpar la nostra penya barcelonista d'estar involucrada en el llançament d'objectes al voltant de l'estadi als radicals contraris", diu la nota, que nega que el grup tingui un canal oficial de vídeos a YouTube.

Els Boixos també neguen qualsevol contacte amb l'actual junta directiva del club. "Comencem a estar-ne farts de les manipulacions mediàtiques a mans d'individus pròxims a Laporta i de la mateixa policia amb consentiment del club. De moment, ens reservem el dret de donar la nostra versió de molts temes que preferim endreçar amb el club si hi ha diàleg directe amb nosaltres en els pròxims dies", afegeix el comunicat.

stats