SOCIETAT
Esports 09/06/2013

Retiren de l'estàtua de Colom la samarreta del FC Barcelona

El consistori ja ha determinat a quines entitats socials del districte de Ciutat Vella es destinaran els diners recaptats amb l'acció –100.000 euros: 94.000 més IVA

Europa Press
1 min
El monument de Cristòfor Colom, vestit amb la samarreta blaugrana del Barça.

BarcelonaLa firma esportiva Nike ha retirat a les 8.30 hores d'aquest diumenge la samarreta del FC Barcelona amb la qual va vestir l'estàtua del descobridor d'Amèrica, Cristòfor Colom, el passat 22 de maig.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Barcelona a Europa Press, el consistori ja ha determinat a quines entitats socials del districte de Ciutat Vella es destinaran els diners recaptats amb l'acció –100.000 euros: 94.000 més IVA.

Els diners es repartiran entre Dit i Fet, una associació que lluita contra l'exclusió social; la Fundació Social del Raval, centrada en famílies desestructurades; l'Associació Esportiva Cervantes-Casc Antic, el Grup d'Ajuda Mútua d'Alcohòlics Rehabilitats (Gamar) i el Club Iti, que treballa amb persones discapacitades.

El monument, ubicat entre la Rambla i el Port de Barcelona, ha sigut escollit com a punta de llança de la presentació de les noves equipacions del FC Barcelona.

La decoració de Colom reforça l'estratègia de Nike i del Barça de fer presentacions originals i modernes, d'acord amb el disseny de la roba; així, les de la temporada 2012-13 es van presentar al Macba, i l'any anterior s'havia fet al Camp Nou.

stats