Esports 09/11/2011

Respecte contra il·lusió en el duel a la Feixa Llarga

El Barça s'enfronta avui (22 hores) a l'Hospitalet en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Guardiola compta amb 13 jugadors del primer equip i completa la convocatòria amb 5 del filial.

Nuria García
2 min

Barcelona.El Barça s'enfronta aquesta nit a l'Hospitalet en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Sobre la gespa de l'estadi de la Feixa Llarga s'enfronten a partir de les deu de la nit el respecte amb la il·lusió. El respecte de l'equip de Guardiola, que tot i jugar contra un conjunt de Segona Divisió B (dues categories per sota de la seva) va dir que els seus jugadors no tenen un excés de confiança. I la il·lusió dels jugadors de Jordi Vinyals, que es podran enfrontar al Barça amb la intenció de fer història.

El Barça arribarà a la Feixa Llarga sense els internacionals sud-americans, que ja han marxat concentrats amb les seves seleccions (Messi, Mascherano, Adriano, Alves i Alexis). És per això que Pep Guardiola només pot disposar de 13 jugadors del primer equip i per completar la convocatòria n'ha cridat cinc del filial: Sergi Roberto, Tello, Jonathan dos Santos, Rafinha i Deulofeu.

A més, ahir es va saber que finalment Cesc Fàbregas sí que podrà jugar. El migcampista d'Arenys estava citat avui a les 9 del matí a Bilbao per declarar en la vista judicial per la demanda que el seu exagent, Joseba Díaz, ha interposat en contra seva, però Cesc finalment podrà declarar des de Barcelona per videoconferència.

Estudi complet del rival

Guardiola va demostrar ahir que s'estudia tots els rivals. I l'Hospitalet no és cap excepció. "Pitu té bona esquerra i sap moure l'equip; David Prats ha fet gols sempre; Cirio, Corominas i Haro, al davant, són petits i molt ràpids, i es mouen bé entre línies, i els centrals tenen molta experiència i van bé per alt", va dir Guardiola, que va assegurar que els seus jugadors no sortiran al camp confiats. "Aquests jugadors tornaran a donar una lliçó del que són. Juguen amb la mateixa concentració contra qualsevol equip", va dir el tècnic, que va afegir: "Hem d'aconseguir un bon resultat, perquè la tornada la tenim tres dies després de venir del Japó i, ambjet lag, estarem en més males condicions que ara".

De la seva banda, el tècnic de l'Hospitalet, Jordi Vinyals, planteja el partit com un premi als seus jugadors. És per això que ha decidit que tots siguin titulars en un dels dos partits contra el Barça. "El Pep pot estar tranquil. Vaig prometre als jugadors que si ens tocava un equip de Champions tots tindrien 90 minuts, i que els que són més veterans, que potser no tenen més opcions de jugar al Camp Nou, jugaran allà", va reconèixer ahir Jordi Vinyals. Així doncs, aquesta nit alinearà un equip pràcticament format per jugadors joves. Tot i això, l'Hospi no renunciarà al seu joc, que l'ha portat a encadenar sis triomfs consecutius a la Segona Divisió B.

El tècnic dels riberencs sap que serà complicat obtenir un bon resultat, però no perd l'esperança. "D'opcions, quan jugues un partit, sempre n'hi ha, però no hi ha dubte que són mínimes", va reconèixer Vinyals, que explica com afronta el partit: "Hi anem amb molta il·lusió i moltes ganes de guanyar, no en el sentit del resultat, sinó en el de la millora personal de l'equip i la millora individual dels jugadors. Aprendrem moltes coses que segur que ens ensenyarà el Barça", va concloure Vinyals.

stats