En breu
Esports 10/03/2012

Renfe avança la venda de bitllets d'AVE per a la Copa del Rei

1 min
Renfe avança la venda de bitllets d'AVE per  a la Copa del Rei

Servei especial de trens per a la final

Renfe ha decidit avançar la venda de bitllets d'AVE per anar de Barcelona a Madrid amb motiu de la final de la Copa del Rei. La disponibilitat de compra serà efectiva fins al 27 de maig per la tornada dels aficionats. Depenent de la demanda, Renfe oferirà serveis especials de trens.

Godall carrega contra Rosell

L'exvicepresident del Barça Alfons Godall va dir a La Sexta que considera equivocada l'actitud de Sandro Rosell respecte a la Federació: "No estar bé amb la RFEF ens perjudica en l'àmbit esportiu. Laporta va cultivar a fons les relacions i això ens va ajudar".

Abidal i Puyol, dubte fins al final

El Barça s'entrena aquest matí per última vegada abans d'enfrontar-se al Racing demà (18 h). Piqué serà baixa segura per sanció després que el Comitè d'Apel·lació rebutgés les al·legacions. Puyol ha millorat i podria viatjar a Santander, però ell i Abidal seran dubte fins a última hora.

Premi al joc net

El jugador del Barça Andrés Iniesta rebrà dilluns el premi de l'Agrupació Barça Jugadors que l'acreditarà com el jugador blaugrana amb més joc net de la temporada 2010-2011. A l'acte, que se celebrarà a la Sala París del Camp Nou, hi assistirà el president del club, Sandro Rosell, i el president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda.

stats