LLIGA DE CAMPIONS
Esports 02/04/2014

El Reial Madrid encarrila l'eliminatòria contra el Borussia Dortmund (3-0)

Els blancs han estat superiors als alemanys durant bona part del partit i els han superat amb els gols de Bale, Isco i Cristiano Ronaldo

Els jugadors del Reial Madrid celebren el gol d'Isco contra el Borussia Dortmund / DENNIS GROMBKOWSKI / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat clarament el Borussia Dortmund (3-0) en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que s'ha disputat aquest dimecres al Santiago Bernabéu. Els blancs han encarrilat així gairebé la classificació per a les semifinals.

Bale ha obert el marcador ben aviat, ja que al minut 3, Carvajal ha fet una bona passada a l'interior de l'àrea cap a Bale i el gal·lès ha tocat subtilment la pilota per superar Weidenfeller per sota.

Els blancs han marxat als vestidors al descans amb un avantatge de dos gols després que Isco fes el segon. El migcampista ha rebut a la frontal i ha marcat amb un xut col·locat a la base del pal (min 27).

Ja al segon temps, i quan semblava que el Borussia reaccionava, Cristiano Ronaldo ha fet el tercer. Modric ha recuperat la pilota i ha assistit el portuguès, que ha rematat amb l'esquerra (min 58). Just un minut després, Pepe ha salvat el gol del Borussia Dortmund des de la línia de gol.

En els últims minuts, els alemanys han pressionat i novament Pepe ha hagut de tornar a salvar el seu equip del primer gol del Borussia, que afrontarà la tornada amb tres gols en contra.