PRIMERA DIVISIÓ
Esports 22/09/2011

Un Reial Madrid apàtic es deixa dos punts més a Santander

El Madrid de Mourinho ha sumat un dels últims sis punts després d'oferir una pobra imatge ahir a Santander. Els blancs van tenir molt la pilota però no van saber crear ocasions clares de perill.

Martí Molina
1 min
Cristiano Ronaldo, que va ser titular després d'haver començat com a suplent a València, no va tenir el dia.

Barcelona.Dies complicats per al Madrid. Els homes de Mourinho no van poder superar un Racing ple de baixes al Sardinero. L'empat sense gols d'ahir significa que els blancs han sumat un sol punt dels últims sis, i van oferir una imatge freda i apàtica. Mourinho va deixar a la banqueta Sergio Ramos i va fer jugar de titulars Lass, Arbeloa, Callejón i Varanë. En atac va mantenir el trident Özil, Cristiano i Benzema.

El primer temps del Madrid va ser horrible, amb un sol xut a porta i amb atacs d'un Racing crescut. A la segona part, Di María va entrar a la gespa i els blancs van passar a dominar territorialment, però sense aconseguir generar ocasions clares de gol. L'ocasió més clara, de fet, va ser un xut del local Serrano que va desviar Casillas. Fins a la fi del matx, el Racing es va limitar a defensar i perdre el temps, i va frustrar un Madrid sense idees.

stats