La guantera
Esports 12/03/2011

Regals per a pares motoritzats

2 min
Regals per a pares motoritzats

S'acosta Sant Josep, el dia del pare. Si hem de fer algun regal, i no ho tenim clar, aquí van algunes propostes per als que els agrada l'olor de la gasolina. Segur que les agrairan més que la clàssica corbata o la colònia de sempre.

1. CASC NZI RCV (449 €)

El fan a Múrcia. De gamma alta, molt lleuger i resistent. La part exterior està feta amb fibra de carboni. L'interior, amb Outkast, equilibra la temperatura i facilita la transpiració. Es pot desmuntar i netejar per dins. El tancament va amb anelles de titani.

2. MALETA SHAD SH37 (de 102 a 130 €)

El fabricant català subministra maletes per a moto a tot el món. Aquesta té capacitat per a 37 litres. Hi caben dos cascs jet, o un d'integral, a més d'un vestit per quan plou i uns guants. Disposa d'un kit amb llums, tapes de diferents colors i respatller per al passatger.

3. GUANTS ACERBIS NA-NO H2O (39 €)

Ideals per anar tot l'any amb un escúter. Totalment impermeables gràcies a la membrana Hipora. Disposen d'elements de seguretat com alguns reforçaments sobre el dors i els dits. Disponibles en diversos colors que fan joc amb les jaquetes de la mateixa marca.

4. ASTON MARTIN RACING SUPERSLOT (79 €)

Dos cotxes de slot llegendaris: el DBR9 i el Lola Aston Martin, guanyador de les Le Mans Series del 2009. Els venen en un pack decorat amb els colors de Gulf Oil, el patrocinador dels cotxes oficials de la marca preferida de James Bond.

5. JAQUETA SCOTT TP (179, 95 €)

Jaqueta funcional, lleugera i confortable. Ofereix molta llibertat de moviments dalt de la moto. És totalment impermeable i transpira prou bé per poder-la utilitzar tot l'any. N'hi ha una versió de més barata amb les mànigues desmuntables.

6. F1 2010 CODEMASTERS (60 €)

És el videojoc oficial de la F-1, i arriba tres anys després de l'última versió que va sortir al mercat. El realisme dels escenaris, dels cotxes que s'utilitzen, i les diferents opcions d'utilització el converteixen en el joc de referència dels esports del motor.

stats