SEGONA DIVISIÓ A
Esports 16/04/2011

El Recre frena el Barça B, que només esgarrapa un punt (1-1)

Nuria García

Barcelona.El Barça B no va poder sumar ahir el seu quart triomf consecutiu i es va repartir els punts en joc al Nuevo Colombino amb el Recreativo de Huelva. Tot i això, el punt sumat els permet mantenir-se a la zona noble de la classificació de Segona Divisió. Els de Luis Enrique van veure com abans de la primera mitja hora de joc, l'àrbitre del partit, Piñeiro Crespo, xiulava penal en una acció en què Armando va fer caure Asen dins l'àrea. Pablo Sánchez no va perdonar la pena màxima i va avançar el Recreativo en el marcador. Amb tot a favor, els locals, que tenen pràcticament al sac la permanència, es van créixer, mentre els de Luis Enrique seguien intentant arribar a la porteria contraria practicant el seu futbol de toc. Els blaugranes van disposar de diverses ocasions per empatar el partit, sobretot després del descans, en què els de Luis Enrique van avançar línies. Però no va ser fins al minut 67 que Jonathan Soriano, el màxim golejador del conjunt blaugrana i de la Segona Divisió, va superar el porter local. Nolito va servir una falta lateral i el golejador va pentinar la pilota al fons de la xarxa i va establir l'1-1 definitiu.