PRIMERA DIVISIÓ
Esports 27/05/2011

Realment el Reial Madrid va darrere del Kun Agüero?

El Madrid ha negat qualsevol oferta pel davanter matalasser i des de l'Atlètic de Madrid també asseguren que no hi ha res. L'equip del Manzanares diu que no vendrà l'argentí a l'equip de Mourinho.

David R. Jover
2 min
El Kun deixa un llegat de 101 gols amb la samarreta de l'Atlètic  de Madrid. Ara el seu futur està enlaire.

Barcelona.A Madrid actualment hi ha diversos conflictes i tots dos tenen a veure amb el Reial Madrid. El primer es va produir dimecres amb el cessament de Jorge Valdano com a director general del club. Però del que més es parla últimament és de la possible marxa de Sergio Agüero de l'Atlètic de Madrid amb direcció a la Castellana.

No és gens fàcil de tractar. Històricament les sortides del Calderón cap al Bernabéu han estat traumàtiques i en aquest cas encara més, ja que es tracta de l'estrella i el baluard dels matalassers. L'afició ja hi ha dit la seva i fins i tot va amenaçar de fer una acampada en contra de la directiva per intentar frenar la marxa del jugador. De moment, la majoria de mitjans informatius col·loquen el davanter argentí en l'òrbita del Reial Madrid -les males llengües diuen que podria anunciar el fitxatge l'endemà de la final de la Champions si la guanya el Barça-, però des de l'Atlètic de Madrid ho neguen.

I és que Miguel Ángel Gil Marín, mà dreta del president, Enrique Cerezo, va deixar ben clar ahir que Agüero "no anirà ni aquest any ni el següent al Reial Madrid, si no és que en paguen la clàusula", que està xifrada en 45 milions més impostos.

Vol marxar

Tota aquesta polèmica no s'hauria generat si el Kun no hagués anunciat dilluns a la nit a la seva web i al Twitter el seu desig d'abandonar el seu club. En circumstàncies normals cap jugador dóna explicacions, però les sospites van saltar quan explicava que es respectés la seva decisió de voler "créixer com a jugador". Per tant, tot feia pensar que al darrere hi havia el Madrid, cosa que Gil Marín nega quan afirma: "L'única proposta que hem rebut ha estat del Juventus i l'hem rebutjat", afirma el fill de Jesús Gil.

A més, Gil Marín va dir que confia en la paraula de Florentino, ja que, segons ell, li va dir que "no faria cap oferta per Agüero. Però i si realment no marxa al Reial Madrid? Un dels interessats, tot i la gran nòmina de jugadors que té, és el Manchester City, que la temporada vinent jugarà la Champions.

Un altre que no perd la pista de l'argentí és el Barça, que si el contractés donaria un cop d'efecte a Europa. De moment, però, no hi ha res.

stats