Espanyol
Esports 15/08/2013

Raúl Rodríguez: "El Celta pot ser un bon rival per començar"

El central creu que el joc de l'equip gallec els pot afavorir

Ara
1 min

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } El central de l'Espanyol Raúl Rodriguez s'ha mostrat satisfet aquest dijous en una roda de premsa del seu aspecte físic i ha assegurat "Quan més competència millor i en el meu cas que som quatre centrals per dues posicions implica millor rendiment. La competència és essencial i per a mi és benvinguda".

L'Espanyol ja comença a pensar en el proper partit contra el Celta i a pocs dies del debut de Lliga el central ha assegurat que "tenen moltes ganes de treure's el record de l'inici de la competició de l'any passat". Com va fer el seu company Fuentes, el futbolista blanc-i-blau ha valorat que el joc del Celta els pot afavorir. "És cert que la manera de jugar d'ells ens pot anar bé ja que intueixo que volen un atac més posicional, iniciant des del darrere, i això és bo per un equip com nosaltres que som bons al contraatac" i ha afegit que "és un bon rival per començar".

D'altra banda, Raúl Rodríguez "no sóc partidari d'arreglar les coses dels equips amb fitxatges, no crec que portant gent solucionem possibles carències"."aprendre a atacar que a defensar. Atacar es un procés més lent i estic segur que l'acabarem tenint", ha declarat el defensa.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

stats