Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Raúl demana un madridisme "unit" després de la divisió provocada pel debat Iker Casillas-Diego López

El golejador va rebre un homenatge que va acabar amb xiulets als dos porters

Raúl González va fer, després del seu emotiu homenatge al Trofeu Santiago Bernabéu , una crida a la unitat del madridisme en veure com els aficionats es dividien entre el suport a Iker Casillas i el suport a Diego López .

El bany de masses de Raúl es va veure esquitxat per un debat , el de la porteria , que va acabar d'una manera ben estranya , amb algun xiulet per a Casillas i algun altre per a Diego López . Aleshores, Raúl va afirmar que "el Reial Madrid està iniciant un nou projecte i tothom ha d'estar unit , l'afició i els jugadors . Tots lluitant pel mateix camí , és l'única manera de complir els objectius" .

El davanter també va fer una defensa de Casillas , després de comprovar com alguns aficionats han passat de l'admiració a la crítica . "Tothom que es posa la samarreta del Reial Madrid sap els valors i el que ha de fer . Iker ho ha demostrat durant molts anys. Cal animar-lo, donar-li suport i estar amb ell, perquè va donar molt bons partits al club . És un gran professional que viu una situació nova i dificultosa, però ha d'estar tranquil i treballar" , ha sentenciat . 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF