Esports 18/06/2017

Un penal al tram final refreda un Peralada superior al Rápido (1-1)

Un gol en pròpia porteria de Coti havia avançat els gironins, que se'n van amb un resultat que no premia els mèrits que han fet

El Peralada no ha pogut mantenir el triomf al camp del Rapido de Bouzas

BarcelonaUna jugada aïllada al minut 88 ha refredat l'optimisme d'un Peralada que, tot i marxar del camp del Rápido de Bouzas amb un empat (1-1), ho ha fet amb un regust amarg. I és que els gironins havien dominat de principi a fi un partit que no hi havia res que fes pensar que se'ls podria escapar. La falta d'encert en el remat dels visitants, però, ha acabat donant vida a un conjunt gallec que ha trobat petroli en un penal que no ha desaprofitat.

El conjunt català ha sigut sempre el gran dominador del duel, i també ha sigut protagonista de la majoria d'oportunitats clares. Gràcies a un joc més intens, pressionant en terreny rival i dificultant l'inici del joc dels gallecs, que han salvat dues clares arribades, els visitants han aconseguit el gol, que ha arribat al cap de mitja hora en una jugada en què Corominas s'ha presentat davant del porter. El seu xut ha superat el porter local, però un malentès entre dos defenses ha acabat amb un gol en pròpia porteria de Coti.

La diana visitant ha alimentat els nervis d'un Rápido de Bouzas que s'ha mostrat més agressiu sense la pilota que intens quan la tenia. Amb el resultat a favor, els homes d'Arnau Sala s'han sentit còmodes, però no han sabut tancar el resultat amb un segon gol que li hauria donat encara més tranquil·litat.

El partit, però, se li ha posat encara més de cara quan, al minut 57, Adrián ha sigut expulsat. El Rápido era un sac de nervis que fins al tram final no s'ha sentit còmode. Quan tot semblava que acabaria amb triomf visitant, però, Traoré ha comès un penal que ha revifat un Rápido que, en els últims minuts, ha arribat a sotmetre el Peralada. La tornada, el 25 de juny a les 18.30.