ELECCIONS AL RCD ESPANYOL
Esports 12/07/2011

El dia que Ramon Condal serà el nou president de l'Espanyol

Ramon Condal té el suport dels accionistes majoritaris i serà el nou president. Però el grup opositor confia que la junta demostri que hi ha molts periquitos contraris a la política del candidat continuista.

Martí Molina
1 min
El dia que Ramon Condal serà El nou president de l'Espanyol

Barcelona.L'Espanyol presumeix de ser de les societats anònimes esportives (SAE) més democràtiques que hi ha. I és que el capital del club blanc-i-blau està repartit entre gairebé 14.000 accionistes. Tot el contrari que les altres SAE del futbol espanyol, en què les accions estan repartides entre un grup reduït de persones. Tanmateix, Ramon Condal serà el nou president, ja que el seu paquet d'accions, sumat al de Daniel Sánchez Llibre i Sergio Oliveró, representa el 60% del total.

Aquesta tarda no hi haurà sorpreses a la votació, però Roman Escuer, el candidat proposat des de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE), confia a sumar un bon grapat de vots. L'objectiu d'aquesta candidatura alternativa no és guanyar -són conscients que matemàticament és impossible-, sinó rebre el màxim de suport dels aficionats. Així pretenen demostrar que hi ha mots periquitos que estan en contra de la política actual del club, malgrat que a efectes legals no tinguin prou accions per prendre decisions. A més a més, des de l'associació (que compta amb un 4% de les accions) asseguren que altres accionistes mitjans s'hi han posat en contacte per anunciar-los que avui els donaran suport a la votació.

La junta general extraordinària d'accionistes -que es farà a l'estadi periquito- començarà a les 7 i des del club blanc-i-blau calculen que hi assistiran uns 2.000 accionistes. Sánchez Llibre s'acomiadarà del càrrec en el discurs d'obertura, previ a la presentació de les candidatures i a la votació a través d'un sistema informàtic.

stats