HOQUEI PATINS - LLIGA EUROPEA
Esports 17/02/2013

Ramon Cierco: "Els últims partits ens han servit per recuperar la confiança"

Jordi Graell / àlex Gozalbo
2 min
Ramon Cierco, directiu del Barça.

L'Igualada i el Barça es juguen aquest migdia (12.30 hores) la primera plaça del Grup A de la Lliga Europea. Ramon Cierco, directiu responsable de la secció d'hoquei patins del club blaugrana, analitza l'enfrontament.

Com arriba l'equip a aquest partit tan important contra l'Igualada?

És veritat que l'equip va passar una etapa no gaire bona, però arriba bé al partit. Els últims partits ens han servit per recuperar la confiança. És un enfrontament important, tot i que tant nosaltres com ells ja estem classificats. L'objectiu és jugar bé i assolir la primera plaça del grup.

Per què creus que la temporada està sent tan irregular?

Les dinàmiques d'un equip són difícils de predir. Bàsicament la plantilla és la mateixa que teníem la temporada passada, però ens ha costat fer un bon joc. No tots els jugadors han tingut un bon moment de forma.

L'OK Lliga està descartada?

No, nosaltres no podem renunciar a la Lliga. Encara queden molts partits, tot i que és veritat que se'ns ha posat molt difícil. No crec que estigui decidida. Si nosaltres ho fem molt bé, encara tindrem alguna oportunitat. Mentalment el nostre equip està fort.

¿Heu estudiat la possibilitat de sol·licitar l'organització de la final four de la Lliga Europea?

Ho hem pensat, però encara és una mica aviat. Per al Barça sempre és difícil perquè el Palau Blaugrana té molts compromisos de la resta de seccions. Potser una bona solució seria organitzar-la a Catalunya i tenir-la a prop, com l'any passat va fer el futbol sala.

Quins són els objectius de la secció?

Els grans reptes són jugar bé, guanyar, pujar joves del planter i portar gent al Palau Blaugrana. El departament de màrqueting del club està buscant un patrocinador que sigui adient i que no entri en competència amb la resta de patrocinadors.

¿Hi ha data per a l'homenatge a Beto Borregán?

Estem estudiant quan el farem perquè volem buscar una data emblemàtica per intentar atreure el màxim nombre d'espectadors al Palau Blaugrana. Beto Borregán és una llegenda viva.

stats