Publicitat
Publicitat

BARÇA

Ramon Cierco, directiu del Barça, assegura que Qatar té "una constitució que dóna tots els drets a la dona"

El directiu del Barça ha parlat aquest matí a Rio de Janeiro, en el marc de la primera trobada de la Iniciativa Global Clinton a Amèrica Llatina

El directiu del Barça Ramon Cierco ha assegurat aquest dimarts a Rio de Janeiro que "a Qatar han votat una constitució que dóna tots els drets a la dona" i que el país "està fent passos per adaptar-s'hi". Així ho ha explicat en el marc de la primera trobada a Amèrica Llatina de la Iniciativa Global Clinton, l'entitat fundada per l'expresident nord-americà Bill Clinton per impulsar iniciatives de desenvolupament sostenible a diferents països.

Després de les declaracions, Cierco ha assegurat que l'acord de patrocini que el Barça manté des de 2010 amb la Fundació Qatar, una entitat que depèn de la monarquia d'aquest petit país del golf Pèrsic, és "merament econòmic".

Cierco ha justificat la decisió que va prendre la junta directiva de Sandro Rosell de ser patrocinada per la Fundació Qatar al fet que el club estava "en una situació difícil".

"Qatar no és una democràcia com l'entenem nosaltres", ha reconegut el directiu blaugrana, que ha augurat que el país "aconseguirà ser-ho".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF