RAL·LIS
Esports 25/08/2013

Dani Sordo aconsegueix a Alemanya el seu primer triomf al Mundial de ral·lis

El pilot càntabre s'ha beneficiat de l'abandonament del finlandès Jari Latvala per pujar per primer cop al capdamunt del podi

Efe
1 min

BarcelonaEl pilot càntabre Dani Sordo (Citroën DS3) ha aconseguit aquest diumenge la seva primera victòria al Campionat del Món de ral·lis després d'imposar-se a la prova d'Alemanya, la primera de la temporada que es disputa en la seva totalitat sobre asfalt.

L'última etapa ha estat un duel entre Sordo i el belga Thierry Neuville (Ford), que ha perdut 53 segons en l'últim parcial de l'últim tram de Dhrontal, de 24,58 quilòmetres. El podi l'ha completat el finlandès Mikko Hirvonen (Citroën DS3).

El pilot càntabre havia aconseguit 34 podis fins ara en el Campionat del Món de ral·lis, però li faltava guanyar una prova. Sordo s'ha beneficiat de l'abandonament del finlandès Jari Latvala en l'especial 12 per superar-lo en la classificació.

El francès Sebastien Ogier, que es va retirar en l'etapa de divendres, ha acabat 18è. Ogier, que tenia opcions per revalidar el títol de campió del món, segueix líder destacat del Mundial.

stats