FÓRMULA 1
Esports 05/03/2012

Räikkönen marca el millor temps als tests de Montmeló

Martí Molina
1 min

BARCEONAAhir es van tancar a Montmeló els tests de pretemporada de Fórmula 1, en què el finlandès Kimi Räikkönen (Lotus) va marcar el millor temps del dia. Fernando Alonso (Ferrari) va ser el segon, mentre que Sebastian Vettel, actual campió, va tenir problemes amb el seu Red Bull i només va poder fer algunes voltes al matí.

Kimmi Räikkönen va rodar amb 1:22:030, en un últim dia d'entrenaments en el qual va fer un simulacre de cursa. De fet, el finlandès va ser qui va donar més voltes al circuit, amb un total de 121, i va confirmar la bona posada a punt dels Lotus.

Per darrere seu, Fernando Alonso, que va situar el seu Ferrari a dues dècimes. L'asturià també va ser dels més actius (115 voltes) i va dedicar l'últim dia de proves abans de l'inici del mundial per provar el desgast dels pneumàtics. La creu de la jornada va ser l'alemany Sebastian Vettel, que no va poder treure conclusions del nou xassís del Red Bull, ja que va tenir problemes en un aleró i al canvi de marxes.

Un cop finalitzats els tests de pretemporada, els equips es traslladaran a Austràlia, on el diumenge 18 de març a la matinada es disputarà la primera prova de l'any.

stats