TRIAL
Esports 16/06/2013

Toni Bou guanya a Andorra i es situa a un sol punt d'Adam Raga al Mundial de Trial

El campió del món havia acabat segon en la jornada de dissabte per darrera del pilot d'Ulldecona

Ara
1 min
Adam Raga, Toni Bou i Albert Cabestany

BarcelonaToni Bou (Montesa Cota 4RT) s'ha imposat amb autoritat en la segona jornada del Gran Premi d'Andorra de Trial, disputada aquest diumenge, victòria amb la qual s'ha situat a un sol punt del líder del Campionat del Món.Adam Raga /Gas Gas) ha acabat segon per davant d'Albert Cabestany (Sherco).

Toni Bou ha estat impecable en les dues voltes a un recorregut amb 18 zones que. Els deu punts d'avantatge acumulats després del primer gir la donaven al pilot de Montesa un excel · lent marge de cara a la que seria la seva segona victòria. Tot i així, Toni Bou ha seguit forçant al màxim a la segona volta, en la qual ha signat la puntuació més baixa del cap de setmana.

Al final de la prova, Toni Bou ha afirmat que "necessitava aquesta victòria, tant pel que val en punts com pel que representa a nivell de confiança en aquesta fase del campionat. No és que em faltés confiança, però si que el nou reglament em resulta incòmode. Avui m'he sentit molt bé, he pilotat tranquil i sense cometre errors i el resultat ho reflecteix clarament. Ha estat un triomf molt important ".

La següent cita del Campionat del Món de Trial serà el Gran Premi d'Espanya. Serà la primera prova de la temporada amb una sola jornada de competició i es disputa el proper diumenge, 23 de juny, a Pobladura de les Regueras (Leon). A la classificació general del Mundial, Raga és líder amb 107 punts, un més que Bou.

stats