Esports 07/06/2013

"Djokovic guanyarà Roland Garros un altre any"

Rafel Nadal va elogiar el joc del número 1 del món i el va felicitar pel joc que havia desenvolupat en la semifinal

agències
1 min

ParísRafel Nadal assegurà que el serbi Novak Djokovic, la seva víctima a les semifinals de Roland Garros, acabarà aconseguint el seu objectiu de sumar l'únic Grand Slam que li falta.

"Ha estat molt especial per jo. Felicito a Novak. Guanyarà Roland Garros un altre any", va dir Nadal des de la pista, en francès, després d'eliminar el número del món després d'un partit èpic de quatre i 37 minuts.

El manacorí, que diumenge cercarà aixecar la seva vuitena Copa dels Mosqueters, va descriure a Djokovic com un "lluitador" que "té un feeling especial en els moments difícils" dels partits ajustats.

"A l'Obert d'Austràlia el 2012 va ser un partit similar i va guanyar ell. De vegades guanya un, d'altres, l'altre. És el que fan gran l'esport", va afegir el mallorquí.

Després d'accedir a la seva vuitena final en nou participans en el segon gran de l'any, on s'enfrontarà al guanyador del duel entre el valencià David Ferrer i el francès Jo-Wilfred Tsonga, el manacorí va agraïr el seu esforç als que l'han acompanyat durant la recuperació després de lesionar-se el genoll.

"Han estat set mesos fora de la competició. Hi ha hagut moments baixos i molta gent que m'ha ajufat. Moltes gràcies", va concloure.

stats