TENIS
Esports 29/05/2012

Rafa Nadal enceta la lluita pel setè títol al Roland Garros

à.g.
1 min

BARCELONAParís es va rendir sis vegades al talent de Björn Borg, el tenista suec conegut com l'home de gel . Rafa Nadal buscarà a partir d'avui superar el seu rècord i guanyar el prestigiós Roland Garros per setena vegada, una fita allunyada de l'abast dels seus competidors. El manacorí debuta contra l'italià Simone Bolelli.

El torneig, que va començar diumenge, va viure ahir la victòria de Marcel Granollers, que es va sobreposar als seus problemes físics per superar Joao Sousa (6-2, 3-6, 6-3 i 6-4). El català va ignorar els aficionats portuguesos, que el van increpar cada vegada que necessitava assistència mèdica per rebaixar el dolor que tenia al bessó de la cama dreta. "Durant el partit he intentat mantenir-me callat", va dir Granollers, que un cop va acabar l'enfrontament es va discutir amb el seu adversari.

Novak Djokovic, que va superar Potito Starace (7-6 , 6-3 i 6-1), i Roger Federer, que es va desfer de Tobias Kamke (6-2, 7-5 i 6-3), també van debutar ahir amb èxit, tot el contrari que David Nalbandian. L'argentí va perdre a la primera ronda contra el romanès Adrian Ungur (6-3, 5-7, 6-4 i 7-5).

stats