Tenis
Esports 08/08/2013

Rafa Nadal remunta dos cops per derrotar Janowicz i s'ha classificat pels quarts de final (7-6, 6-4)

El tenista manacorí perdia 4-2 al 'tie break' i 0-3 a l'inici del segon set, però ha sabut reaccionar a temps i ha passat ronda al Masters 1.000 de Mont-real

M.m.
1 min

BarcelonaRafa Nadal s'ha classificat aquest dijous per als quarts de final del Masters 1.000 de Mont-real després de superar el polonès Janowicz en dos sets (7-6, 6-4). Un partit complicat per al manacorí, que ha hagut de remuntar dos cops per acabar-se imposant.

El partit ha estat molt igualat al primer set fins que Janowicz ha pogut trencar el servei de Nadal. Però el manacorí no s'ha donat per vençut i ha recuperat el servei per forçar el 'tie break'. Allà, novament Janowicz ha agafat avantatge (4-2), i Nadal ha tornat a eixugar la diferència per acabar-se imposant i guanyar la primera tanda.

El segon set ha començat amb avantatge de Janowicz, que novament ha trencat el servei –aquest cop d'entrada– i s'ha situat 0-3 a favor. Però un cop més Nadal ha completat la gran remuntada, ha encadenat quatre punts consecutius i ha enfilat el marcador fins al 6-4 final, guanyant l'últim punt en blanc.

El següent rival del manacorí serà l'australià Matowevic, que aquest dijous ha derrotat el francès Paire en tres sets (7-6, 6-7 i 6-3).

stats