TENIS
Esports 04/03/2013

Rafa Nadal supera David Ferrer a la final d'Acapulco

Barcelona.Rafa Nadal, cinquè classificat mundial, es va endur ahir l'Open 500 d'Acapulco per segona vegada en la seva carrera en vèncer a la final David Ferrer, quart del món, per un clar i contundent 6-0 i 6-2. El tenista de Manacor, que es va apuntar el títol número 52 del seu palmarès, va dominar completament el partit contra el rival de Xàbia i es va apuntar el triomf en 65 minuts.

Rafa Nadal, retirat durant set mesos de les pistes de joc per diversos problemes físics, va aixecar per segona ocasió el títol a Acapulco -que ja havia guanyat el 2005- sense perdre cap set durant la setmana i va aturar el pas a David Ferrer, que havia guanyat les edicions del 2010, 2011 i 2012 i buscava el tetracampionat.

El manacorí va confirmar que el Masters d'Indian Wells (Califòrnia) és el següent torneig que té previst disputar. Abans, però, Rafa Nadal participarà avui amb Juan Martín del Potro en un partit d'exhibició que es disputarà al Madison Square Garden de Nova York. "Em servirà per trepitjar una pista dura abans del torneig d'Indian Wells", va dir el tenista, que està content de l'evolució del seu genoll.