Reestriccions de trànsit a Ciutat per la Marató de Palma

Des de les 9 del matí es disputa la prova atlètica de 42 km amb sortida i arribada a l'escullera del passeig Marítim

Els ciutadans que aquest diumenge hagin d'agafar el cotxe per circular per la ciutat han de saber que es trobaran amb restriccions de trànsit per la celebració de la Marató de Palma. Tant la sortida com l'arribada d'aquesta cursa que cobreix les distàncies de 10 km, 21 km i els 42,195 km de la Marató es farà davant de l'escullera, al passeig Marítim. Per això, al passeig Marítim, en direcció a Portopí i fins a l'avinguda d'Antoni Maura, des de les 8 fins a les 14 hores, no es podrà circular amb cotxe.

El tram del passeig Marítim que va des de l'avinguda d'Antoni Maura fins a la costa del Gas en direcció a Andratx tancarà l'accés al trànsit des de les 2 del matí fins a les 18 hores. El tram en direcció a l'aeroport-Llucmajor queda restringit des de les 7 fins a les 16 hores.

No es podrà accedir en vehicle al centre de Palma des de les 8.30 del matí fins a les 15 hores. La zona del centre està en els límits del passeig Mallorca, les avingudes, Jaume III, Baró de  Pinopar, a l'altre costat de les avingudes fins a l'Escola Graduada.

Hi ha un número de telèfon, el 900 710 092, per aquest diumenge des de les 7 a les 16 hores. Així mateix, es pot telefonar a l'Empresa Municipal de Transport  EMT, al 971 214 444, per resoldre qualsevol dubte sobre les línies que es podran utilitzar.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF