Esports 01/10/2015

El català Jordi Quintillà marca el penal decisiu que dóna la Copa al Kansas City

Jordi Quintillà, sense samarreta, celebra el gol de la victòria amb Dom Dwyer / MITCHELL LEFF

BarcelonaEl català Jordi Quintillà ha marcat el penal decisiu que ha donat la Us Open Cup al Kansas City, el tercer trofeu de Copa per al conjunt de l'Oest Mitjà americà. El jugador lleidatà de 21 anys, que va jugar al planter del Barça, per després passar per l'Hospitalet i Badalona, ha rematat amb calma al pal dret del porter, el llançament que ha suposat la victòria dels de Kansas contra el Philadelphia Union. Quintillà havia entrat al segon temps d'un partit que ha acabat amb empat a un gol i s'ha resolt per 7-6 als penals.

El porter, Tim Melia, ha estat decisiu, ja que ha aturat dos penals del conjunt de Philadelphia, un equip que, per segon any consecutiu, ha perdut la final de Copa. I això que els de Philadelphia han canviat el porter titular al minut 120, en acabar la pròrroga, per intentar guanyar des dels 11 metres. Andre Blake ha abandonat el terreny de joc, i en el seu lloc ha entrat l'especialista John McCarthy, que no ha pogut evitar la derrota 7-6.