Esports 19/06/2013

Puyol torna a ser operat i estarà un mes de baixa

Albert Llimós
1 min

Barcelona.Per quarta vegada en la seva carrera, Carles Puyol serà operat del genoll dret. El central, de 35 anys, començarà aquesta nova temporada fent treball extra per recuperar-se de la intervenció a què serà sotmès avui.

Una altra vegada el genoll dret. I ja són tretze mesos. Des que va notar unes molèsties en aquesta articulació durant el partit contra l'Espanyol del 5 de maig de 2012, Carles Puyol pateix un autèntic martiri. La d'avui serà la quarta intervenció al genoll dret que s'ha de fer el de la Pobla de Segur durant tota la seva carrera esportiva.

Aquest matí, el capità blaugrana serà sotmès a una intervenció per extreure-li un quist de Baker. Una operació -en principi menor- a l'hospital Quirón que obligarà Puyol a estar tres o quatre setmanes de baixa. Es tracta d'un imprevist més en el procés de recuperació del jugador des que va operar-se el 15 de març del mateix genoll. El defensa estava gaudint d'unes vacances després d'acabar la primera etapa de la seva recuperació, i l'operació d'avui l'obligarà de nou a fer feina extra per posar-se al 100%. D'aquesta manera, i si no hi ha més novetats ni imprevistos, Puyol arribaria just per a l'inici de la temporada. Novament, haurà passat tot l'estiu fent treball de recupoeració.

stats