BARÇA - SELECCIONS
Esports 06/10/2011

Puyol és ovacionat i Villa es retira abans d'hora

Natalia Arroyo
2 min

Barcelona.Els blaugranes Carles Puyol i David Villa van ser els protagonistes de l'única sessió d'entrenament que la selecció espanyola tenia previst fer ahir a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a Madrid, abans de viatjar avui a Praga per enfrontar-se demà a la República Txeca (20.45, TVE) en partit classificatori per a l'Euro 2012.

El català va rebre els aplaudiments dels seus companys per tornar a un entrenament de la selecció onze mesos després de l'última convocatòria, mentre que l'asturià va haver de retirar-se abans d'hora per una sobrecàrrega al bessó i va haver de ser tractat pels fisioterapeutes de la Federació.

La tornada del capità del Barça va merèixer l'ovació dels internacionals, que no s'entrenaven amb ell des del 17 de novembre del 2010 per la lesió al genoll que ha deixat Puyol fora de combat els últims mesos. De fet, el de la Pobla va ser un dels homes del dia, també, perquè va reconèixer en una entrevista a Antena 3 que durant els més de vuit mesos en què els metges no li resolien els problemes al genoll va pensar "a deixar el futbol". Aquesta mateixa afirmació va ser confirmada per Vicente del Bosque en unes altres declaracions a la Cadena SER.

La lesió del davanter asturià, que ahir va abandonar l'entrenament per precaució, no és greu i es tracta, segons van informar els metges de la selecció, d'una mesura de prevenció que ja preveia que Villa no completés la sessió per les molèsties musculars amb què va arribar a Madrid. Un altre dels noms propis de la jornada va ser Jordi Alba. El lateral esquerre del València s'estrenava ahir com a internacional absolut.

Abidal preocupa a França

L'actualitat dels internacionals blaugranes també passava ahir per la selecció francesa, en què, en unes declaracions a Eurosport, el doctor Bryand reconeixia que la contractura al bíceps femoral del defensa del Barça "preocupa". El metge va aclarir que vigilaran l'estat físic del jugador però va advertir que, si es recupera a temps, no es descarta que jugui dimarts contra Bòsnia.

stats