BARÇA
Esports 02/06/2011

Puyol ja té el genoll net i estarà a punt per començar la temporada

El capità del Barça va ser intervingut quirúrgicament ahir del genoll esquerre, d'on se li va retirar un cos lliure cartilaginós que li impedia moure l'articulació sense dolor. Serà baixa entre dos i tres mesos.

Natalia Arroyo
1 min
Carles Puyol, després de perdre la final de la Copa del Rei contra el Madrid a l'estadi de Mestalla.

Carles Puyol va passar pel quiròfan per resoldre els problemes al genoll esquerre que l'han mantingut apartat de l'equip des del gener. Els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna van fer-li una artroscòpia de neteja per extreure-li un cos lliure cartilaginós procedent de la tròclea femoral que inhibia el moviment articular del jugador. "Tot va començar amb un fort cop al genoll, dolorós, que va afectar el quàdriceps. Puyol tolerava aquest dolor, però les molèsties el feien córrer malament".

Segons van explicar els metges, el capità del Barça estarà de baixa entre dos i tres mesos, tot i que caldrà esperar a "les sensacions del futbolista" per afinar més un temps de recuperació que Puyol sempre ha escurçat. El Dr. Cugat, convençut que el blaugrana "encara té corda per estona", va advertir que és una intervenció en una "zona delicada" i que cal "ser prudents" i no tenir pressa. Tot i així, la valoració mèdica era molt positiva i s'espera que Puyol estigui a disposició dels tècnics a l'inici del curs 2011/12.

La decisió de passar per quiròfan hauria d'acabar de manera definitiva amb les molèsties. "Té un cartílag en molt bon estat", deia Cugat. I Pruna afegia que "Puyol vol jugar fins als 40, i voler és poder".

stats