BARÇA
Esports 02/08/2013

Puyol: "Volem enviar una abraçada molt forta al Tito Vilanova. Molts ànims, molta força, estem amb tu"

El tècnic, Tata Martino, que s'ha estrenat en català, ha assegurat que està feliç de ser al Barça i trasllada als aficionats el compromís que aquest any sigui "un campionat de fites per a la institució"

Ara
1 min
Carles Puyol dirigeix unes paraules als aficionats blaugranes / ALBERT OLIVÉ / EFE

BarcelonaAbans del Gamper, el Barça 2013-2014 s'ha presentat davant l'afició. Els jugadors han saltat un per un a la gespa i han rebut l'aplaudiment dels aficionats que s'han aplegat al Camp Nou.

Després de la presentació, s'han adreçat als seguidors blaugranes el capità Carles Puyol i el tècnic, Tata Martino.

"En primer lloc, volem enviar una abraçada molt forta al Tito Vilanova. Molts ànims, molta força, estem amb tu", ha dit Puyol, que ha afegit: "Ara és el moment d'estar més units que mai. Si equip i afició estem junts, ho superarem tot, i segurament a final de temporada celebrarem algun títol".

Per acabar, Puyol ha donat la benvinguda a les noves incorporacions, i ha apuntat: "Segur que ens ajudaran molt".

El tècnic, Tata Martino, ha començat el seu parlament en català, tot adreçant-se als aficionats amb un "bona nit". L'argentí ha continuat dient: "Només volia dir que sento una enorme felicitat per ser aquí. Els vull traslladar la satisfacció meva i de tot el cos tècnic de formar part d'aquest club i el compromís que tenim perquè aquest any sigui un campionat d'èxits per a la institució. Moltes gràcies a tothom".

stats