ESPANYOL
Esports 28/09/2011

Presenten al·legacions per la vermella de Pandiani

N. García
1 min
Pandiani, a la foto celebrant un gol, coneixerà avui la sanció.

BARCELONA.L'Espanyol no està d'acord amb la targeta vermella que el col·legiat Miguel Ángel Pérez Lasa va mostrar al davanter Walter Pandiani en el partit que diumenge va enfrontar els blanc-i-blaus amb el Llevant al Ciutat de València. Després de llegir l'acta del partit, el club periquito ha presentat al·legacions al Comitè de Competició, ja que entén que hi ha un "error d'apreciació en la redacció que reflecteix l'acta de la jugada".

Concretament, l'acta del partit diu, sobre la jugada de l'expulsió del davanter uruguaià, que Pandiani, al minut 82, va ser expulsat perquè va donar a Nano "un cop de cap de manera intencionada sense estar la pilota a distància de joc". El club català demana al Comitè de Competició que la cartolina vermella "quedi sense efecte" i que, per tant, Pandiani pugui jugar diumenge que ve contra el Reial Madrid. De fet, el tècnic, Mauricio Pochettino, no podrà comptar amb Jordi Amat per a aquest partit, que també va ser expulsat a València.

L'Espanyol sabrà avui si s'accepten les seves al·legacions per Pandiani o bé si no les accepten i quina és la sanció a què haurà de fer front el davanter uruguaià. De fet, segons la interpretació que en vulgui fer el Comitè de Competició, la sanció que pot rebre Walter Pandiani podria ser d'entre 1 i 3 partits o, si el Comitè considera que va ser intencionat, d'entre 4 i 12 partits.

stats