PREMIER LEAGUE
Esports 23/08/2015

Pedro marca el seu primer gol amb el Chelsea al camp del West Bromwich Albion (2-3)

El vigent campió, amb 4 punts, segueix lluny del City, líder després de superar l'Everton a domicili (0-1)

Pedro celebrant el seu primer gol a la Premier

BarcelonaPedro ha fet un gol en el seu debut amb la samarreta del Chelsea. El canari, després d'haver participat en només dos entrenaments amb l'equip de José Mourinho, ha entrat a l'equip titular al camp del West Bromwich Albion. L'equip titular dels 'blues' l'han format: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta; Matic, Cesc; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa. L'equip de Mourinho ha patit però ha guanyat el seu primer partit de la temporada.

Els jugadors locals han fallat un penal aturat per Courtois, però poc després, Pedro ha marcat el 0-1 amb una mica de fortuna, ja que ha perdut la bota en la jugada del 0-1 (20'). Als 29 minuts, una centrada de Pedro ha significat el 0-2, obra de Diego Costa. Abans del descans, Morrison ha marcat el primer gol local després d'una rematada de Rondón (1-2, 35') i Azpilicueta ha fet el tercer gol visitant (1-3, 41'). El primer temps del canari ha estat magnífic, amb grans accions individuals.

A la segona part, Terry ha estat expulsat després de fer falta sobre Rondón quan aquest encarava sol la porteria londinenca. I poc després, Morrison, pentinant la pilota amb el cap, ha marcat el 2-3 (59'). Amb un home menys, el Chelsea ha patit molt i Courtois ha evitat el gol de Rondón en el darrer minut. Hazard també ha gaudit de bones ocasiones per tancar el partit. Pedro, que aquest dilluns torna a Barcelona per acomiadar-se del Barça amb una roda de premsa, ha estat substituït als 84 minuts de joc.

El Manchester City no falla

Silva amb el Manchester City / EFE

El rendiment del conjunt londinenc encara està lluny del que va mostrar el curs passat. Els de Mourinho han sumat 4 punts després dels tres primers partits de lliga. La Premier League segueix sent del Manchester City, que encara no ha perdut i suma 9 punts al capdavant de la classificació. Els homes de Manuel Pellegrini han superat aquesta tarda l'Everton (0-2) gràcies a un gol de Kolaroz després d'una gran jugada d'Sterling, un dels fitxatges d'aquest estiu, i Nasri, que ha ocupat el seu lloc al terreny de joc al minut 75.