FUTBOL
Esports 16/06/2019

El Prat guanya al camp del Tamaraceite i segueix somiant al 'play-off' d'ascens (0-1)

Raillo ha marcat l'únic gol del partit a la segona part

Ara
El Prat guanya al camp del Tamaraceite i segueix somiant al play-off d'ascens (0-1)

BarcelonaEl somni del Prat de tornar a Segona B segueix ben viu. L'equip de Pedro Dólera s'ha imposat per 0-1 al camp del Tamaraceite canari i s'ha classificat per a la tercera eliminatòria del 'play-off' d'ascens. Aquest dilluns, l'equip pota blava sabrà quin serà el seu rival en aquesta eliminatòria. Qui la guanyi pujarà.

Després d'empatar sense gols el partit d'anada a casa, el Prat sabia que marcant-ne un tenia moltes opcions de passar. L'equip local, campió del grup canari de Tercera, ha jugat amb intensitat però, tal com ja va fer al camp del Ceuta en l'anterior eliminatòria, el Prat s'ha fet fort en defensa, colpejant quan calia en atac. Raillo, als 66 minuts, ha fet el gol català i ha donat pas a uns últims minuts en què el Tamaraceite ha disposat de bones ocasions per empatar. De fet, en l'últim minut l'àrbitre ha xiulat un penal a favor dels canaris, però Andrés l'ha aturat.