Esports 14/10/2011

Portugal es jugarà amb Bòsnia l'accés a l'Eurocopa

Marcel Sanromà
1 min
Portugal es jugarà amb Bòsnia l'accés a l'Eurocopa

Barcelona.Ahir es va fer el sorteig dels aparellaments del play-off que vuit seleccions hauran de jugar per aconseguir les últimes quatre places per a l'Eurocopa de l'estiu vinent. El Portugal de Cristiano Ronaldo s'enfrontarà a Bòsnia Herzegovina, un dels rivals més forts de la fase, que va disputar-li el primer lloc del seu grup a França fins a l'últim moment.

L'anada es disputarà l'11 o el 12 de novembre a Bòsnia, com a local de l'eliminatòria, mentre que la tornada, prevista per a tres dies després, el 15 de novembre, es jugarà a Portugal. Els horaris no estan confirmats.

Portugal ja va haver de superar Bòsnia al play-off per accedir al Mundial de Sud-àfrica del 2010. Aleshores van vèncer els dos partits per 1 a 0. Curiosament, en aquella fase de classificació Portugal també va quedar segona de grup, darrere de Dinamarca, com en aquest cas.

Després dels mals resultats, que han dut els lusos a jugar-se el passi en el play-off , han tornat a sentir-se veus que demanen la destitució de Paulo Bento i la contractació de José Mourinho com a seleccionador, si més no, de cara a la repesca. Fa un any ja ho van intentar, però aleshores el president blanc, Florentino Pérez, no ho va autoritzar.

stats