Esports 15/10/2011

Ponferradina-Reial Madrid i Celta-Espanyol a la Copa

Marcel Sanromà
1 min
Ponferradina- Reial Madrid i Celta-Espanyol A la Copa

BARCELONAA més de l'eliminatòria que enfrontarà l'Hospitalet i el Barça, els aparellaments dels setzens de final de la Copa del Rei han deixat quinze partits més. El rival que el bombo va destinar per a l'Espanyol és el Celta de Vigo, de Segona Divisió, mentre que el Reial Madrid s'enfrontarà a la Ponferradina, de Segona B. Els partits d'anada es jugaran el 13 de desembre, i la tornada, vuit dies després, el 21.

Tot i la categoria inferior del rival, el tècnic blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, va assegurar que no han tingut sort, ja que, diu, "el Celta és un clar aspirant a pujar a Primera Divisió" la temporada vinent. De totes maneres, Pochettino ha pronosticat que es veuran "bons partits, perquè tots dos equips intenten jugar bon futbol".

De fet, serà un xoc amb un regust especial per als espanyolistes, ja que el tècnic del conjunt gallec és Paco Herrera, exdirector esportiu blanc-i-blau. Precisament Herrera va valorar l'aparellament i va assegurar que "estarà igualat al cinquanta per cent" i que seran uns partits "difícils, però agradables de jugar".

D'altra banda, el Reial Madrid s'enfrontarà a la Ponferradina, amb l'anada a Ponferrada. El president del conjunt lleonès, José Fernández Nieto, va celebrar el resultat del sorteig i va assegurar que és "com si et toqués la loteria". A més, va admetre que la felicitat "serà doble" perquè també és soci del Reial Madrid.

La resta d'aparellaments dels setzens de final són: Albacete-Atlètic de Madrid, Oviedo-Athletic (l'anada d'aquests dos partits també es jugarà el 9 de novembre perquè els dos equips de Primera juguen Lliga Europa al desembre), Cadis-València, Mirandés-Vila-real, Sevilla-San Roque de Lepe, Almeria-Osasuna, Alcorcón-Saragossa, Còrdova-Betis, Deportivo-Llevant, Sporting-Mallorca, Racing-Rayo, Getafe-Màlaga i Reial Societat-Granada.

stats