FUTBOL

La Policia investiga una baralla entre familiars en un partit de juvenils a la Rioja

Els familiars del CD Valle del Ebro i la Sociedad Deportiva Logroñés van protagonitzar una baralla quan el partit de juvenils ja havia acabat. Una dona ha presentat una denúncia davant la Prefectura Superior de Policia de la Rioja

La Policia Nacional investiga una baralla entre familiars dels jugadors en un partit de juvenils a Logronyo, en què un home va agredir una dona un cop finalitzat el partit entre el CD Valle del Ebro i la Sociedad Deportiva Logroñés. Tots dos clubs han rebutjat aquestes actituds violentes i s'han posat a disposició de les autoritats per col·laborar en les investigacions que es desenvolupen.

Els fets es van produir aquest dissabte, en un partit de la competició d'ascens a Nacional Juvenil en què el Valle del Ebro es va imposar a la SD Logroñés per 3-1. Un cop finalitzat el partit i amb els jugadors i el conjunt arbitral als vestidors, es va produir una discussió entre familiars de jugadors dels dos equips, i com es pot veure al vídeo, fins i tot, un home va donar un cop de puny a una dona, que ha presentat una denúncia davant la Prefectura Superior de Policia de la Rioja.

El president del Valle del Ebro, Borja Jiménez, ha explicat que aquest dilluns es reunirà amb els responsables de la SD Logroñés per, de forma conjunta, mostrar-se en contra de la violència, perquè "aquesta mena de successos taquen els valors de la pràctica del futbol".

La SD Logroñés, en un comunicat, també ha expressat la seva " enèrgica condemna" davant "qualsevol tipus de manifestació violenta en l'àmbit de l'activitat esportiva", i ha afegit que el club està recollint la informació necessària per actuar en conseqüència i, des del primer moment, s'ha mostrat a disposició de les autoritats per col·laborar en les investigacions.

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF