Publicitat
Publicitat

Moto2

Pol Espargaró es retroba amb la victòria a Montmeló

El de Granollers completa un cap de setmana impecable i puja al graó més alt del podi. Tito Rabat, el seu company d'equip, acaba segon

Pol Espargaró ha completat un cap de setmana impecable a Montmeló i ha aconseguit la victòria a Moto2, just per davant de Tito Rabat, el seu company d'equip. El de Granollers, que sortia des de la 'pole', ha encapçalat la prova gairebé tota l'estona i ha pogut aguantar l'atac final per endur-se la victòria i situar-se en segona posició del Mundial.

Espargaró ('poleman') i Tito Rabat (tercer) han fet una bona sortida i de seguida s'han situat al capdavant de la cursa. Espargaró ha marcat el ritme durant bona part de la prova, fins que Rabat l'ha superat quan faltaven vuit girs. Ells dos han encapçalat la correguda fins a la bandera de quadres.

El grup capdavanter era, primer, de sis pilots, però ben aviat Nakagami i Krumenacher han perdut pistonada. Després han estat Scott Redding i Thomas Luthi els qui han cedit en l'intent d'atrapar els dos catalans. Quan faltaven deu voltes, quedava clar que la victòria final se la disputarien Espargaró i Rabat en un final que es preveia molt ajustat.

Rabat ha intentat marcar el ritme, però el seu company d'equip l'ha superat. Espargaró, en canvi, sí que ha pogut imposar-se i agafar una lleugera distància, si bé Tito l'ha eixugada al final. En la darrera volta, Rabat s'ha posat primer al final de recta, però Espargaró li ha tornat la jugada. Als últims revolts, malgrat agafar-li l'aspiració, ja no l'ha pogut avançar.

Thomas Luthi, de la seva banda, ha acabat tercer després d'escapar-se de Redding (quart) en la lluita pel podi.

Amb aquests resultats, Redding es manté líder del certamen (114 punts), però ara Espargaró escala fins al segon lloc (79), seguit de Rabat (75).