Esports 16/06/2013

Pol Espargaró ja desitja que arribi la cursa d'Assen per continuar "retallant distàncies" al Mundial

El guanyador de Moto2 a Montmeló està il·lusionat per retrobar-se amb la victòria, mentre que Rabat dóna per bona la segona posició

2 min

Pol Espargaró s'ha retrobat aquest diumenge amb la victòria a Moto2. El de Granollers ha completat un cap de setmana impecable, ha pujat al graó més alt del podi i ha aconseguit retallar distàncies al capdavant del Mundial –ara és segon, a 25 punts de Redding.

"Aquesta victòria i poder retallar distàncies es gestiona amb més ganes. Ganes d'arribar a Assen i poder retallar una mica més de distància amb Redding. I així fins que l'enganxem", ha dit Espargaró després del triomf.

El pilot català ha hagut de completar tota la cursa sense la informació que proporciona el panell electrònic de la seva moto –temps per volta, temperatura de motor, etc.–, perquè se li ha espatllat just abans de sortir. "He hagut d'espavilar-me a cegues", ha comentat. De totes maneres, això no ha estat impediment per tornar a guanyar una cursa, després de fer-ho a la prova inicial de Qatar. "Ha canviat tot una mica. És important adaptar-se a la moto, i que la moto s'adapti a mi. Però els dos ens hem de compaginar millor", ha aclarit, destacant que encara hi ha marge de millora.

Tito Rabat, satisfet

Qui també ha acabat el cap de setmana amb un somriure als llavis és Tito Rabat, que ha finalitzat segon tot i córrer amb molèsties a l'espatlla.

"Ens ha costat més del que prevèiem. Però a la cursa he pogut córrer amb el Pol [Espargaró]. Ell era superior tant en la posta a punt com físicament. Obria millor el gas i era una mica superior als revolts ràpids. Però he pogut aguantar el ritme i estic content, perquè he donat el màxim de mi mateix i no m'ha fet mal l'espatlla", ha comentat.

El barceloní ha arribat a disputar-li la cursa a Espargaró en l'últim gir, però el primer a creuar la bandera de quadres ha estat el seu company d'equip. "A l'última volta ho he intentat tot, però no he pogut. He tingut un petit ensurt i he tingut clar que, si no ho veia clar, no arriscaria. No m'he tallat pas, però el Pol era superior a la pujada de la Moreneta".

stats