Moto2
Esports 15/06/2013

Pol Espargaró aconsegueix el millor temps de Moto2 amb autoritat

E·l pilot de Granollers ha tret sis dècimes de segon a Scott Redding i Tito Rabat, que han acabat segons i tercer

M.molina
1 min

MontmelóPol Esprargaró ha aconseguit aquest dissabte la 'pole position' al Gran Premi de Catalunya de motociclisme. El pilot de Granollers ha dominat els entrenaments oficials amb autoritat i ha acabat primer amb sis dècimes de marge respecte els seus màxims rivals. Scott Redding i Tito Rabat l'acompanyaran a la primera fila de la graella de Moto2.

És la segona 'pole' de la temporada per a Espargaró, després del a que va aconseguir a Qatar, en la primera cursa de l'any (on també va aconseguir la victòria). El català ha demostrat de bon principi que tenia molt bon ritme, i al matí (als lliures) ja ha quedat segon. A la tarda, a la sessió oficial, harebaixat encara més el seu temps fins a girar amb 1:46.410. Ell ha estat l'únic a trencar la barrera del minut i quaranta-set segons.

Tito Rabat, tercer, també ha millorat el seu temps particular fins a colar-se a la primera línia de la graella. Mentre que Jordi Torres s'ha hagut de conformar amb el setè registre, a vuit dècimes del 'poleman'.

Ja a més d'un segon, Nico Terol ha estat 20è, seguit de Toni Elias (21è). Ricky Cardús ha finalitzat 26è, mentre que Axel Pons partirà el diumenge des de la 29a posició.

stats