Moto2
Esports 29/06/2013

Pol Espargaró guanya el duel contra Scott Redding i encadena el segon triomf consecutiu

El de Granollers ha sabut contrarestar el canvi de ritme del líder del Mundial i superar-lo just abans de començar l'última volta. Aegerter ha completat el podi

M.molina
2 min

BarcelonaPol Espargaró ha sumat la segona victòria consecutiva de la temporada al Gran Premi d'Holanda de motociclisme. El pilot de Granollers ha estat el més llest de Moto2 i ha acabat pujant al graó més alt del podi, després d'imposar-se en un mà a mà amb Scott Redding, el líder del certamen. El podi l'ha completat el suís Aegerter.

Redding ha intentat estirar la cusa des de l'inici i ha agafat una mica de marge respecte el gran grup. Tan sols Pol Espargaró, Aegerter i Tito Rabat han estat capaços de mantenir el ritme i els quatre han acabat encapçalant la prova –amb diferents canvis de líder– fins a l'equador de la cursa.

Tito Rabat ho ha intentat però ha acabat cedint, igual que Aegerter, que s'ha vist obligat a llençar la tovallola a falta d'onze voltes. La victòria semblava un mà a mà entre el català i el britànic, els dos primers classificats del Mundial.

Redding, igual que al principi, ha intentat canviar novament el ritme i agafar distància a falta de quatre voltes, però Espargaró ha estat més insistent i l'ha superat just abans de començar l'última volta. El petit dels Espargaró ha sabut tancar els espais i impedir que el seu rival el superés. Així ha pujat al graó més alt del podi i ha retallat una mica més les distàncies al Mundial. El líder continua sent Redding amb 134 punts, i Espargaró en té 104.

D'altra banda, Tito Rabat ha lluitat fins al final pel podi, però s'ha vist superat per Aegerter, que ha fet un molt bon final de cursa. El quart classificat ha estat el finlandès Mikka Kallio, i Rabat ha creuat la meta cinquè.

stats