Motociclisme
Esports 02/08/2013

Pol Espargaró debutarà a MotoGP la pròxima temporada amb Yamaha

El contracte entre Yamaha i Espargaró és per a dos anys. Cal Cruthclow, fins ara pilot del Tech3, canvia la Yamaha per la Ducati

Efe / Ara
1 min

BarcelonaEl pilot de Granollers Pol Espargaró, que actualment competeix al Mundial de Moto2, debutarà a MotoGP la propera temporada amb Yamaha, segons ha anunciat aquest divendres l'escuderia en un comunicat.

El contracte entre Yamaha i Espargaró és per a dos anys. El català estarà integrat en l'equip Monster Yamaha Tech3 Yamaha i pilotarà una YZR-M1. El britànic Bradley Smith formarà tàndem amb ell en la màxima categoria del Mundial de motociclisme.

L'arribada d'Espargaró a l'equip Monster Yamaha Yech3 implica l'adéu de Cal Crutchlow de l'escuderia. El britànic, que està fent la seva millor temporada a la categoria reina del Mundial, canviarà la Yamaha per la Ducati a partir de la temporada vinent i tindrà com a company d'equip l'italià Andrea Dovizioso.

De Ducati marxarà Nicky Hayden. El pilot nord-americà, que fa cinc anys que corre per a la marca italiana, encara no ha anunciat què farà l'any vinent.

stats