ASCENS A SEGONA DIVISIÓ B
Esports 22/06/2013

El Poblera té el somni a 180 minuts

Fa 24 anys que no trepitgen la categoria de bronze del futbol de l'Estat, d'ençà que la temporada 1988/89 patiren el darrer descens

M. R.
1 min

Palma.El Poblera és a només 180 minuts d'aconseguir l'objectiu que han perseguit amb tanta abnegació durant tota una temporada i dues eliminiatòries. Però per aconseguir-lo encara hauran de superar un darrer obstacle, el Conquense (19.00 / IB3), amb el bon futbol que han demostrat durant tot el curs.

Els poblers fa 24 anys que no trepitgen la categoria de bronze del futbol de l'Estat, d'ençà que la temporada 1988/89 patiren el darrer descens. Avui tenen l'oportunitat de posar-hi un peu amb el partit d'anada que disputaran a l'estadi de La Fuensanta. Els de Ramón Jiménez, que ahir arribaren a Conca, cercaran un resultat que els permeti mantenir les esperances. Cal recordar que en les dues eliminatòries anteriors els blaugranes marcaren almenys un gol a domicili (guanyaren a Leioa 1 a 2 i perderen a Coria per 2-1), fet que augmenta l'optimisme. Per la seva banda, el Conquense ha eliminat el Manlleu català i el Don Benito extremeny.

Miquel Bennàssar, Molondro , el president del Poblera, comparteix sensació. "Estam molt il·lusionats i només tenim una cosa dins el cap, l'ascens", afirmà amb rotunditat.

L'equip no estarà sol a Conca, ja que avui una expededició partirà per donar-li suport. Un total de 60 persones, entre aficionats i directius, viuran en directe el primer assalt d'una eliminatòria que ha de retornar el conjunt a Segona B.

stats