Empat amb gust agredolç

El Poblera ha empatat un partit que en el descans ja semblava guanyat

Josep Genovard
Imatge del partit entre el Poblense i el Salmantino.

PalmaLa UE Poblera ha empatat 2-2 amb el Salmantino en un partit que pareixia que tenia guanyat al descans. Empatar a domicili, aconseguir fer dos gols i sortir viu del camp del Salmantino sembla, a priori, un gran resultat, però la realitat és completament diferent. Els jugadors i aficionats del Poblera han acabat el partit amb la sensació d'haver perdut una gran oportunitat per deixar pràcticament sentenciada l'eliminatòria.

En un partit en què cap dels dos equips ha tingut el control de la possessió i les ocasions s'han anat succeint a les dues porteries, el primer a fer el cop ha estat el Poblera i ho ha fet per partida doble. Al minut 23, Javier Hernández ha fet un golàs i al darrer minut de la primera part, Damián, aprofitant la sortida d'un córner, ha augmentat la distància en el marcador.

L'inici de la segona part ha estat igual que els darrers minuts de la primera, un joc molt tàctic en què cap dels dos equips aconseguia imposar el seu joc, però al minut 77 tot ha canviat. Macià, el porter del Poblera, ha comès un penal al davanter del Salmantino i ha estat expulsat. Dos minuts després i des dels 11 metres, el conjunt de Salamanca ha retallat distàncies. Els de sa Pobla han intentat resistir les envestides del conjunt local, però al minut 87 ha arribat l'empat.

Tot i les sensacions negatives amb què ha acabat el partit la parròquia poblera, la UE Poblera tindrà diumenge que ve a casa la possibilitat de superar la primera de les tres eliminatòries que ha de superar per aconseguir l'ascens a Segona B.