Espanyol
Esports 03/08/2013

Pizzi: "L'Espanyol és el club que més em pot ajudar a créixer"

El portuguès assegura que es va trobar còmode contra el Montpeller, durant el seu debut amb la samarreta blanc-i-blava

Efe
2 min

Sant Adrià de BesòsEl mitjapunta de l'Espanyol Luis Miguel Afonso Fernandes 'Pizzi', s'ha mostrat satisfet del seu debut dissabte com a futbolista blanc-i-blau i ha apuntat que l'entitat catalana, on jugarà cedit aquesta temporada, és el club que més el pot "ajudar a créixer".

El migcampista va fitxar pel Benfica, però el club portuguès va decidir que sumés minuts en un altre equip. "Tenia diverses propostes de Portugal, d'Espanya i de l'estranger. Des del primer moment vaig veure que seria bo venir aquí. Vaig parlar amb Simao i només em va dir coses bones d'aquest club i de Barcelona", ha explicat.

Sobre el seu debut contra el Montpeller francès, Pizzi ha confessat que encara ha de "millorar molt a nivell físic i tècnic", tot i que s'hi va sentir bé: "Vaig tenir bones sensacions".

"El grup m'ha acollit molt bé i ara he de seguir treballant per ajudar. Només m'he perdut quatre o cinc dies de pretemporada, estic bé", ha apuntat.

El portuguès va lluir el dorsal 10, el mateix que l'exblanc-i-blau Joan Verdú: "A mi el número tant me fa, puc portar aquest o un altre qualsevol. Sé que Verdú va ser un jugador important a l'Espanyol, però jo no vinc a substituir ningú, simplement em centro a fer-ho tan bé com pugui".

En el que sí que vol assemblar-se a Verdú és en la bona societat que formava amb el davanter Sergio García. "Crec que m'entendré molt bé amb ell. És un grandíssim davanter i amb jugadors així les coses només poden sortir bé", ha afirmat Pizzi després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva.

Finalment, el punta portuguès ha valorat l'aportació del seu compatriota Simao Sabrosa a l'equip: "A Portugal i fora del país és un jugador de referència, un ídol per a molta gent. Quan era nen m'agradava molt. Estic convençut que la seva experiència i manera de ser ens poden ajudar molt. El veig amb moltes ganes".

stats